Registration is open
Amman, Jordan 24 May 2023

The biggest
Digital Banking & Payments Summit
in Middle East.

0

participants

0

speakers

0

sessions

0

counties

What is Fintech Summit Middle East

A high-Level Gathering
that Examines Fintech
Banking & Payments Innovation.

Hosted in an intimate setting that’s ideal for networking in Amman, Jordan on 24 May 2023, FINTECH SUMMIT MIDDLE EAST will be bringing together an attendance of over 500+ fintech professionals, and speakers who’re shaping the current and future of payments and digital banking & financial products & services.

Fintech Summit

Prepare to experience quality, one-to-one networking, sessions dedicated to important industry topics including “Digital Only” Banking, Payment innovations, Platform as a Service (PaaS), Embedded Finance, Open Banking, Digital Assets, Buy-Now-Pay Later (BNPL) Blockchain and AI Technologies.

Since 2015, Fintech Summit Middle East has been recognized as the most influential event in Fintech, digital payments and banking innovation. Hear from the most sought-after thought leaders and experience a wide range of keynotes, exclusive panels, demos, and networking opportunities.

We're celebrating our 5th Anniversary

Our journey began in Dubai when we launched the Mobile Payment Summit at in 2015. In 2018, we conquered the Jordanian market and we held the first Fintech Summit Middle East and shortly after, it became MENA’s most influential & engaging Fintech conference. On this occasion, we want to thank all our business associates and partners who stand with us all the times. The sky is the limit, and maybe even beyond.

What’s new for 2023

Hot Tpics

  • The Rise of “Digital-Only” Banking, and How It Will Affect Your Business
  • The Coming Trend of Platform as a Service (PaaS), Digital Financial support: Buy-Now-Pay Later (BNPL), Insurtech and crowdfunding
  • Emerging Role of Open Banking and API’s
  • Innovation Growth in SME Digital Payments and Payment Innovation
  • AI & Blockchain – Future of banking Industry

Who will be there?

World Fintech Summit is the most influential gathering for the Payments, Banking, Fintech and Financial Services ecosystem. Whether you’re a fintech or financial institution, it’s time to step up

  • See cutting-edge fintech demos, hear expert advice, and connect with people who can help you take it to the new heights.

Meet 500+ professionals, hear 20+ expert speakers and see 15+ insightful

MEET OUR SPEAKERS

Keynote Speakers

Fintech Summit Middle East gathered the brightest minds in the financial technology world. Learn new skills and get insights from experts and practitioners from all around!

Performance Schedule

Schedule.

Fintech Summit

8:00 am – 9:30 am
( 1.30 Hours )

NETWORKING & REGISTRATION

9:30 am – 9:45 am
( 15 minutes )

Welcome & Opening Remarks

Ayman Irshaid

Founder & CEO, Moments Innovation
Chairman, Fintech Summit Middle East

9:45 am – 10:00 am
( 15 minutes )

Guest of Honor Speech

10:00 am – 10:20 am
( 20 minutes )

Keynote Speaker

10:20 am – 10:40 am
( 20 minutes )

Keynote Speaker

10:40 am – 11:00 am
( 20 minutes )

Keynote Speaker

11:00 am – 11:30 am
( 30 minutes )

NETWORKING BREAK

11:30 am – 12:10 pm
( 40 minutes )

PANEL DISCUSSION:

12:10 pm – 12:30 pm
( 20 minutes )

Keynote Speaker:

12:30 pm – 12:45 pm
( 15 minutes )

Keynote Speaker:

12:45 pm – 1:00 pm
( 15 minutes )

Keynote Speaker:

1:00 pm – 2:00 pm
( 1 Hours )

LUNCH NETWORKING BREAK

2:00 pm – 2:40 pm
( 40 minutes )

PANEL DISCUSSION:

2:40 pm – 3:00 pm
( 20 minutes )

Keynote Speaker:

3:00 pm – 3:20 pm
( 20 minutes )

Keynote Speaker:

3:20 pm – 4:20 pm
( 1 Hour )

BANKS CEO'S PANEL DISCUSSION:

4:20 pm – 4:30 pm
( 10 minutes )

CLOSING

Peacock Awards Ceremony

7:00 pm – 8:00 pm
( 1 Hour )

RED CARPET & PHOTO SHOOTING RECEPTION

8:00 pm – 11:00 pm
( 3 Hour )

GALA-DINNER: PEACOCK FINTECH AND BANKING AWARDS CEREMONY

6:45 am – 8:00 am
( 1.15 Hours )

Early Morning Run/Walk

Eric Cantona
Global Ambassador

Grand Park Avenue

9:00 am – 11:00 am
( 2 Hours )

Breakout startups (group 1)

Stephanie Lawrence
Co-founder, Common Goal

Room NBD – Grand 9

11:25 am – 12:25 am
( 1 Hour )

Breakout startups (group 2)

John Stamper
Editor EMEA

Room NBD – Grand 8

1:00 pm – 2:00 pm
( 1 Hour )

Coffee Break

Room NBD – Main Hall

2:20 pm – 4:00 pm
( 1.40 Hours )

Reinventing your brand

George Spielberg
CEO & Creative Director

Room NBD – Grand 8

4:30 pm – 6:00 pm
( 1.30 Hours )

Thinking outside the box

Laura Norson
CEO & Co-founder

Room NBD – Grand 8

Registration is now open for 2023

Summit Tickets.

Early Bird Ticket

Ends on 23 March 2023

$200
Regular Seating
Unlimited Entrance
Breakout Sessions
Regular Ticket
Group of 5 Tickets

Ends on 23 March 2023

$875
Regular Seating
Unlimited Entrance
Breakout Sessions
Group Tickets

Main ticket benefits

Access to all talks

Fintech Summit’s panel discussion and sessions mean that you can bring valuable skills back to your office. Fintech Summit “attracts a diverse list of world-class speakers and facilitates content that inspires and empowers attendees.”

General networking

Fintech Summit brings together the people and companies redefining the Fintech and banking industry. Share ideas with others in your field, meet your future business partner, or seek advice from people who’ve done it all before.

Peacock Awards Ceremony

The Peacock Award for financial products and services honor the best products, hottest innovation and most trusted financial brands

Event Sponsors

Our Partners.

Thanks for those amazing partners who have support us to host this conference!

Attractions

You will definitely
fall in love with
Jordan.

About Moments Innovation

Moments Innovation owns & organizes the world’s leading business events. Our events promote innovation and new technologies that changes people’s lives. We partner with the world’s leading companies and innovators to make a difference.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy